S*Raggarungarnas Alba


S*Raggarungarna Alba flyttade in till oss i november 2007, då jag fick den stora äran att vara fodervärd till henne. 

 

TACK Martina Blom Bergman för det förtroendet. 

 

Alba fick en kull hos Martina innan hon flyttade in till oss, S*Yataz D-kull. Den 28 januari 2008 fick Alba sin andra kull hos oss, S*Yataz G-kull och efter det gick hon över i våran ägo. 

 

Mycket kan jag berätta om denna underbara katt som vill vara med överallt men som tyvärr inte är någon knä katt. Hon är den som först är vid dörren när det kommer någon och vill visa upp sig, eftersom hon är en mycket stolt dam som vet att hon är drottning här! Några av Albas favoritplatser är: på köksbordet, där är det varmt av lampan så där vill hon bli kammad och gosad. Där har hon också bra uppsikt vad som händer. I badkaret, där sover hon gärna. När hon ser att jag ska duscha hoppar hon i badkaret och lägger sig med magen i vädret och vill gosa. 

 

Den 3 oktober 2010 tog hon titeln suprim champion på Östkattens utställning i Norrköping. Detta år blev Alba även ÅRETS KATT Rag f! Efter det försökte vi få henne dräktig, men det gick tyvärr inte så bra. Efter många parningar fick hon äntligen den lilla bebisen Athena. Men hennes livmoder var full med var så den gick inte att rädda. Alba blev då kastrat och lever nu som pensionär.